Mitt december och mina mål 2013

Hej! Äntligen är december över och jag kan bli en normal människa igen! Som jag sagt tidigare har jag jobbat dubbelt eftersom jag fick ett nytt jobb i början av december och knappt haft en dag ledig p.g.a uppsägningstid osv + lite olika frilansjobb. Det blev helt enkelt för mycket för mig och jag har känt mig utbränd på riktigt nu mot slutet. Det har funkat bra när jag väl jobbat men sen har det liksom inte funnits någon energi kvar när jag kommit hem och har brytit ihop för minsta lilla. Har glömt självklara grejer (jag är vanligtvis ett kontrollfreak när det gäller tider osv.) och jag har aldrig i hela mitt liv tappat bort eller glömt något viktigt, men den här månaden blev ett undantag. Har varit så avis på alla som fått lite ledighet och åkt till sina familjer över jul, de som har familjer i andra städer dvs. Men jag är såklart väldigt tacksam över att ha min familj i Stockholm och kunna träffa dom när som helst. Ja ja, nu känns det underbart att få jobba endast 8 timmar om dagen ca 5 dagar i veckan och få lite rutiner tillbaka! Här kommer några små mål för 2013:
 
  • Sluta bry mig om vad folk tycker om mig, och inte vara rädd för att säga vad jag tycker eller skämta om något jag tycker är roligt (finns ju säklart gränser hehe).
  • Börja rida igen!!
  • Hitta något nytt intresse och om jag har tur, hitta en passion igen! Har alltid blivit insnöad på olika grejer i hela mitt liv och blivit väldigt bra på dessa saker. Något sånt vill jag hitta igen!
  • Börja sjunga i kör eller ta sånglektioner och kanske lära mig ett instrument.
  • Åka till stugan i Härjedalen en längre tid i sommar och leva vildmarksliv utan mottagning på mobilen, och utan eluttag också för den delen. Den mest inspirerande plasen jag vet!
 
Det var nog det. Ska lägga upp en årsresume i bilder här också. Har väldigt många härliga ytliga saker att visa er vilket jag kan ta tag i nu! Puss på er. X

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0