D&C+Inked


Dazed & Confused blir kvällens läsning tillsammans med Inked.

Tack för alla bra förslag i förra inlägget! Ska genomföra de flesta förutom sammanfattningen eftersom jag gjorde en sådan i början av året. Är egentligen alldeles för blyg för att videoblogga, men jag ska göra det på mitt sätt. Fortsättning följer.

Thank you for all the suggestions in the other post. Your wish is my command.

sunshine and birthdays


tfs. En av de första bilderna i min blogg

Fan va jag vill åka utomlands. Har hittat en bra billig resa som jag vill boka men det verkar som att ingen kan hänga med. Eller? Call me! Jag upptäckte nyss att min blogg fyller år imorgon. Ett helt år. Några önskemål på hur vi ska fira det? .  

My blog turns one year tomorrow! How should we celebrate it?

spots


Hatt-Farmors, Kavaj-H&M, Tights-Topshop, Skor-Acne.

supermodels&polaroids


tfs

pinklace


Slappa jeansshorts och rosa spets under (men som sticker fram) är en favorit. Perfekt trashigt. Här kommer svar på några frågor jag fått de senaste dagarna; Ja, det är min naturliga hårfärg. Nej, det är inte jag som är med i ciao bella. Nej, jag känner inte Coco Rocha (men jag gillar hennes nya hårfärg).

skoperfektionNya skor från Acne. Fulländade enligt mig. En present från min kära pappa. Tack tack tack!
New shoes from Acne.

P.S. Ge min lite hjärtan i stockholmstreetstyles tävlinglovar jag att ge er fina foton!
P.S Give me some hearts here and I promise to give you great photos!

too cold


Zara, Bershka, Donna Girl, inget finns i butik längre.

Tack till er läsare för kommentarerna på förra inlägget! Snart bär det av till vallatorp för en lugn kväll. Imorgon blir det lägenhetsvisningar och förhoppningsvis ett par nya helt fantastiska skor. Ha en bra kväll!

väldigt tillbaka


Hej! Nu kör vi på som vanligt. Det jobbiga är bakom mig och nu har jag mest en massa roliga saker framför mig. Jag är glad! Ses senare idag!


Lägesrapport


(krage från never denims pressvisning.)

Just nu är det jobb som gäller för mig. Jag går upp 5.40 varje morgon och kommer hem ca 18.30. Det är i alla fall kul att man har några roliga arbetskamrater som frågar mig om deras kläder är trendiga. Torsdag nästa vecka slutar jag jobba där, och då ska jag komma igång med bloggningen och annat roligt. Min inspiration är på topp, och nu är det bara våren som saknas! 


hats&feathers&candlelights


tfs

intown


Syster Rosanna och jag hade en mysig dag på stan idag. Meningen var att jag skulle fota massa till en tidning, men jag blev bara klar med 2 av 12 st bilder. Deadline på lördag. Jag börjar jobba på onsdag (ett tillfälligt jobb på 2 veckor), och då kommer jag knappast ha tid. Hm. Dagen på stan avslutades med koreansk mat, asiatiskt är det enda som gäller när jag och Rosanna umgås. Imorgon fortsätter fotojakten.

Me and my sister Rosanna spent the day in town. Summary: Photo hunting & korean food. To be continued.. tomorrow.


RSS 2.0