POW!


Min favoritlook: Vintermössa, linne/stickad tröja, nördiga trosor. Extremt opraktiskt.

checkjacka-urban outfitters, väska-beyond retro

kathyisyourfriend


kathyisyourfriend.com. Älskar den höga tofsen, kattögonen och ögonbrynen. Från Paul & Joe FW08.

Jag lovade ju att visa min jacka och det andra idag, men det blev mörkt innan jag hann fota. Idag gick jag och Adam runt lite på söder i det härliga höstvädret och avslutade med kinamat vid medborgarplatsen. Mys

fredag

Förlåt för dålig uppdatering, jag har jobbat med ett utkast till en analysuppgift som förövrigt blev kass. Idag träffade jag min kära vän Rebecka på morgonen, och efter det åkte jag och syster in till stan. På topshop hittade jag lite grejer som jag ska visa er imorgon, men det roligaste med topshop är självklart att träffa min och Rosannas vän Sofia som jobbar där. Hon har förresten börjat blogga här tillsammans med sin vän Columbine! Hittade en jacka på urban outfitters också, men som sagt, imorgon! 


Sofia

zippora


Nej, jag lägger inte upp en hästbild för att det är trendigt, utan för att jag saknar att rida något helt otroligt mycket! Jag hade en häst en gång i tiden, en shetlandsponny. För kanske 5-6 år sedan slutade jag helt med ridningen, och nu vill jag börja igen. Dock vet jag inte om jag vill börja rida på ridskola (man vet ju hur en del hästmänniskor är). Seröst, är det någon av er som har en häst som jag får rida på, bara nån gång sådär?

Allure


thefashionspot

"the feeling? It's called autumn"


thefashionspot

starstrucked


Jag har ju alltid varit löjligt svag för modeller, och för en stund sen träffade min kära vän Rebecka Agyness Deyn! Rebecka jobbade nämligen på coldplay-konserten där supermodellen hängde backstage. Rebecka frågade om hon fick ta en bild till sin vän (jag) och Agyness svarade: Of course! Sen skickade Rebecka bilden till mig. Synd att jag har slarvat bort min usb-sladd till mobilen, annars kunde jag visat er! Åh

that ponytail


Imorse upptäckte jag att en hög, sned tofs blir pricken över i:et till min underbara angorapäls (+sotade ögon). Onödigt vetande kanske. Idag hade vi en väldigt intressant föreläsning om modejournalistik i skolan. Vi fick bl.a se på massa gamla Vogueomslag, Illustrationer och fotografier. Imorgon ska jag och Emma gå till nåt museum och analysera objekt (det ingår i kursen). Later!

sugar


By Pierre Bailly


furrr


Angorapäls - Kate Moss for Topshop, Leggings med dragkedja-Topshop.

A long, long time agosouksouksoukJag och Emma stack till stan idag mellan föreläsningarna. När vi gick förbi SOUK frågade en tjej om vi ville ställa upp i souk street fashion awards. Jag berättade att jag vann senaste tävlingen och att det skulle kännas lite löjligt att ställa upp igen, med liknande kläder dessutom. Hon tyckte att jag skulle ställa upp ändå eftersom det var en ny jury. Så jag gick med på det. Men nu såg jag att dom har blandat ihop alla namn på nöjesguiden, så t. ex om jag vinner kommer dom ringa emma! hiho

kate<3topshop


topshop.com

Kate Moss höstkollektion släpptes idag, och den var över förväntan! Jag är glad att jag fick tag på angorakappan på första bilden, för nu är den helt slutsåld, precis som många andra plagg i kollektionen.

shape light texture


what's my age again?


Okej, det är många som fortfarande tror att jag är typ 14 år, så nu vill jag bara göra det här klart för alla. Jag är 19 år och inget annat. Född 1989. Punkt slut

muse


coco, thefashionspot

chapeau


hatt-zara, pälsväst-gammal, tröja-H&M

Idag var det föreläsning. "Mode: system och kultur" hette den. I skolan träffade jag Emma som också läser modevetenskap. Vi beklagade oss lite över den svåra engelskan i våra böcker och att vi var lite lost (eller jag i alla fall). Föreläsningen var intressant, men jag tycker Paula von Wachenfeldts föreläsning i måndags var bättre. Jag funderar på att åka till stan och leta efter en viss jacka imorgon. Kanske ska man kolla i Acnes utförsäljning också?

aboutronson


thefashionspot

Förlåt för dålig uppdatering. Imorgon slutar jag jobba, och efter det är bloggen igång som vanligt, jag har ju en del nytt att visa er! Igår började jag plugga modevetenskap, och det verkar vara otroligt roligt! Jag har beställt massa kurslitteratur (=modeböcker) , och det kändes faktiskt kul att lägga ner massa pengar på det. Ses snart igen!

RSS 2.0