Toni Garrn
student


Anledningen till dålig uppdatering - jag tog studenten igår! Det känns ganska konstigt. Tänk att vi aldrig mer kommer resa utomlands tillsammans (jag gick en språklinje då vi åkte på språkresa varje år). Vi har haft så otroligt roligt tillsammans både i skolan och utomlands. Jag tror inte att det finns en annan klass som fått uppleva så mycket. Vi vet hur det är att leva i Tyskland, Spanien och Frankrike - på riktigt, och vi har fått sån otroligt bra erfarenhet av det. Det är svårt att förstå att det är slut nu. Tack för den här tiden! Speciellt tack till Miona, Rebecka och Roxette. Kunde inte klarat mig utan er!


hit me


fashion spot

nytt gammaltHittade en skitsnygg väska från Beyond Retro och en leopardmönstrad bikinitopp från Carlings. Hittade dock inte shortsen jag ville ha så nu ska jag beställa dom! byebyebye

nollMin garderob känns otroligt tråkig just nu. Förhoppningsvis blir den lite roligare imorgon eftermiddag, och då blir det mer uppdatering.

some self service


Lacknewyorkpostby Terry Richardson

REPEAT
P.S 1000 Tack!

tacktacktack
Idag har jag inte så mycket att komma med eftersom jag sitter och gör en naturkunskapsuppgift. Den sista någonsin. Därför ska jag passa på att tacka söta Alma som skrev så fint om mig och gjorde det här snygga kollaget. Tack! Och tack till alla er andra läsare som är så jäkla gulliga!

sponsored by destiny
please don't put your life in the hands of a rock n' roll band


fashion spot

wheyouwereyoung
Korsetten jag har på mig hade mamma på ett singelomslag en gång i tiden, och jag tycker att det är världens vackraste omslag, såklart. Min mamma är fantastisk. Visste ni att gyllene tider skrev en låt till henne? Den heter Marie i växeln. Hon var med på ett annat omslag också som jag ska visa er någon gång. Tschüss

thecomebackTack alla gulliga människor som kommenterar! Jag hinner tyvärr inte svara alla, men jag är jättetacksam ska ni veta! Jag har varit kass på att uppdatera de senaste dagarna, men det är slutspurt i skolan nu, sen tar jag studenten, woho!

topJag och Rosanna var på topshopkvällen. Jag hittade skitsnygga shorts. Sen upptäckte jag att dom var trasiga. Fan. Jag köpte underkläder istället för att göra både mig och en annan glad. Tschüss

Maybe I should write a book

"Du är kronan på verket när man pratar om levande varelser!
 pricken över i:et! den främsta av alla människor!"

Adam lyckas alltid göra mig glad i de mest jobbiga situationer. Imorgon har jag kemiprov och jag är sämst på kemi. Om jag får IG får jag IG i hela kursen. Jag kan verkligen ingenting. Jag har pluggat hela dagen, därav ingen uppdatering. Nu har jag tröstätit lite glass. Vi ses! Kanske imorgon?

Förresten har min lärare fått sparken


Jess


fashionspot

Apropå ingenting, ska någon av er på veckorevyns topshop-grej på torsdag? 

dotTänk om man skulle kunna sälja fräknar. Då skulle jag kunna vara miljonär, speciellt nu när det är så stor efterfrågan. Inte för att jag vill bli av med dom, men jag får ju nya varje år, så jag skulle liksom bli ekonomiskt oberoende. Hmm, nu ska jag sluta babbla och börja plugga istället. Byebye

vinyl


Ring of Fire


Min otroligt duktiga vän Miona tog dom här bilderna på mig en fredagsmorgon för några veckor sen. En annan duktig vän, Rebecka, vann cheerleading-sm förra veckan. Hon är bäst i Sverige. Grattis igen!

TGIF
jeansjacka - gammal
linne - monki

PREEN


stylist: Alastair McKimm

åttondemaj


1. Jag har världens finaste (gräs)matta...
2. ... med världens finaste hund på.
3. Såhär såg jag ut idag.
4. Nya ELLE kom. Hallelujah.

Resten av dagen består av plugg plugg plugg. Byebyebye

voyage


the fashion spot

because of the shoesislands in the stream


cheap monday

sunday morning

voix

466099-226
henrik halvarsson

mer text sa ni


Ni vet ju inte så mycket om mig, men snart vet ni lite mer...

Jag heter Filippa och är 19 år. Jag bor i Täby som ligger en kvart norr om Stockholm, och här har jag alltid bott. Jag bor med mamma, pappa, storasyster, lillebror och 3 hundar i ett hus vid tåget. Man skulle väl kunna säga att jag bor med pojkvännen Adam också, eftersom vi nästan alltid är med varandra. Mina bästa vänner heter Elin, Rebecka, Miona och Costanza. Elin bor i Göteborg och Costanza bor i Italien, och det är ju inte kul!
   Jag blev modeintresserad på riktigt när jag gick i högstadiet då jag började modella lite. Mikas heter agenturen. Det blev väl någon slags räddning från den hemska högstadieperioden.
   Jag har alltid varit väldigt blyg, och vissa uppfattar det säkert som arrogans. Men i vissa situationer är jag inte ett dugg blyg. Konstigt det där..
   I bloggen skriver jag inte så mycket, det blir mest bilder. Jag är så dålig på att få med känslor i text, så jag låter bilderna visa det istället. Jag skriver inte om "fina" saker i bloggen, som vackra blommor, ängar, pojkar och glass. Men det skriver ju de flesta bloggerskor om nu för tiden, så jag behöver väl inte det? När jag ska skriva något så blir var tredje ord en svordom, ungefär som när jag pratar (men jag hoppas att det inte är illa). Jag är väl inte så tjejig av mig egentligen, förutom just det min blogg handlar om. Min blogg är min tjejiga sida. Annars tycker jag om att spela tv-spel med grabbarna, framför allt nintendo. Åh, nintendo. Det är kärlek! Jag är riktigt barnslig också, och det vill jag aldrig sluta vara! Omogenhet står jag däremot inte ut med. Stor skillnad där, omogenhet och barnslighet.  

Det var allt för mig denna gång. See you


today's inspiration


466099-225466099-224

mösspåtagningen


466099-221466099-222466099-223

¤ Miona skjutsade mig till Täby C i en kundvagn.
¤ Miona och jag fick för oss att dela ut "studentliv" i korridoren, men jag kunde tyvärr inte hålla mig för skratt.
¤ Innan the ceremony.

Idag åkte jag och Douglas till Adam, Anni och Floyd och hälsade på. Jag låg mest och solade på terassen, det var myspys! Snart ska jag, Adam och familjen äta middag. See you later

RSS 2.0