focus


july28

Som ni märker så är jag dålig på att uppdatera nu för tiden. Jag fick nyligen en kommentar från en söt läsare som var besviken på att jag inte uppdaterade så mycket, och då fick jag lite dåligt samvete. Jag är väl helt enkelt inne i en liten bloggsvacka. Jag är inte lika inspirerad och så på sommaren, så det blir helt enkelt inte lika mycket uppdatering. Jag vill inte komma med massa halvdåliga inlägg bara för att jag känner att jag måste uppdatera. Men jag kan lova att det kommer bli bättre, bättre än nånsin nu i höst. Jag har ju nämnt förut att hösten är min favoritårstid. Det är för att jag har dubbelt så mycket energi på hösten. Jag inspireras mer och mår bara allmänt bättre. De närmaste veckorna kommer det nog bli lite glest med inlägg, eller så blir det inte det, vi får se! Tack för era underbara kommentarer. Pusspuss!

teenytiny


Fan, jag kommer inte med mycket nytt nuförtiden. Kan bero på att jag jobbar hela tiden, men det är inte många veckor kvar nu! Jag kollade igenom lite bilder och såg denna. Mitt idealhår, typ. Stort, rakt, långt. Samtidigt funderar jag på att klippa lugg, vill ha en förändring liksom, men jag vet inte. Klippa eller inte klippa? Ha en underbar kväll! (eller morgon, eller dag, eller eftermiddag)

It's about that feeling you get when you have someone you can relate to.


Confidenze
Vanity Fair Italy
photo : Daniela Federici

I'll cover you


pieces890322Strange.
 


But as close to me as you'll ever get.

hide her away from the rest of the world


i have a dream


freedom.

I've seen this room and I've walked this floor


17


Idag fyller min bror Jack 17 år! Congrats! Bilderna här ovan är tagna då jag trackasserat Jack och Adrian med locktången (remember?) Adrian är alltså min kusin, ni vet han som jag gjorde H&M-jobbet med. Han är med i stockholmsgruppen, för er som undrar.

natalia by steven meisel


oh so natural


thefashionspot

der letzte tag


Sista dagen i Berlin. Inte kul! Nu ska jag och Adam gå ut och spendera våra sista pengar på en riktigt dyr middag, Vi ses i Sverige!

anotherday


Ännu en bra dag i Berlin! Second hand, god mat, åkte fast i tunnelbanan, men det var kul.

Varje år vid denna tid börjar jag längta till hösten, mest p.g.a kläderna . Hösten är min absoluta favoritmodeårstid. Jag tycker inte om att gå runt i platta skor, vilken man måste så fort det blir för varmt. Så jag köper massa modetidningar och börjar fundera på hur jag ska se ut till hösten. Nu börjar jag komma in i en tänka-på-kläder-period, och jag tycker om det väldigt mycket. Hösten är bra för mig på andra sätt också. Jag trivs på hösten helt enkelt! Det var bara det jag ville säga...
See you later, my dear readers.

toberlin


hatt - hattbaren, jacka - urban outfitters
Idag har jag fixat och packat inför Berlinresan imorgon och varit på Dear Nike-vernissagen. Helt underbara bilder. Gå till Urban Outfitters och kolla!

Jag vill tacka er igen för alla fina kommentarer ni har skrivit. Ni är underbara. Ska gå igenom alla frågor och försöka svara alla. Datorn förljer med till Berlin också, så det blir lite uppdatering därifrån. Ha en underbar kväll!

RSS 2.0