cutestuff


me, gabi & douglas(the cutest pug in the whole world)

givemesunshine


tfs, mikas.

avritad


Fanny har ritat av mig, Fint!

featuring gabi


I've spent the day with lovely gabriela. more to come.

081223


Idag fotade jag med Mark, en mycket trevlig kille! Tog med mig Adam för första gången i ett sådant här sammanhang. Brukar mest tycka att det är jobbigt när nära och kära kollar på när man gör sånt här. Vill inte ens att dom ska läsa min blogg, men jag får väl helt enkelt komma över det! Det är Adam som har tagit bilderna ovan. Julafton närmar sig, och jag hoppas ni får allt ni önskat er! God jul!

Mark photographed me today! I brought my boyfriend Adam. I've never brought him to a photoshoot or anything like that before. He took these pictures. I hope you'll have a merry christmas and get what you wished for! Love.


sorry


På väg till Gröna Lunds julmarknad igår med Adam och Jack.
On the way to a christmas market yesterday. Don't know what I'm doing with my hand.

I'm sorry I haven't translated my posts lately. At first I just forgot, but when I wrote about my modeling I just didn't know how to explain it well in english. Anyway, I will continue to translate! Tomorrow I'm doing a photoshoot, nothing big, but fun anyway. See you!

modellande

Jag får ofta frågor om hur man blir modell om man är under 170 cm. Det tänkte jag förklara nu. Om du är under 170 cm kommer du antagligen aldrig få gå visningar på new york fashion week, men du kan bli people modell. "Vanliga människor" behövs ofta till reklam, och då brukar man använda modeller ur people-register. Det spelar ingen roll hur lång du är eller hur mycket du väger. Ett peopleregister behöver alla olika typer av människor. Om du har ett speciellt utseende, en viss talang, eller om du är oblyg framför kameran kan du söka till en agentur med ett peopleregister, t. ex mikas eller stockholmsgruppen. Jag är glad att jag fått göra både modejobb och reklamjobb trots att jag bara är 165. Om man är med i en agentur betyder inte det att man är garanterad jobb eftersom det inte är agenturen som väljer modeller till jobb. Vet inte riktigt om jag räknar mig själv som modell, tycker att man ska jobba regelbundet för att kunna säga att man är det. Här är i alla fall några jobb jag gjort:

Gröna Lund-reklam i tunnelbanan. Det skulle se ut som jag åkte "extreme", därför är den upp-och-ner.

Moderepotage i plaza magazine. Hade nyss fyllt 15. Fotograf: Tomas Klementsson, Stylist: Robert Rydberg.

Under en reklaminspelning för Playahead. Dockstyling (förutom de skyhöga strippskorna).

Fotograf: Vanessa Bon.


still in love


http://igorandandre.blogspot.com<<<

hi.


sak man har runt skallen-gammal från indiska, skinnjacka-hollies, leopardkorsett-gammal från H&M.


mix


tfs

7/12Ett foto från en fotografering jag hade med Martina i Göteborg. Kommer nog fler sen!

Lugg?


Har funderat på att klippa lugg i ungefär ett halvår. Klippte en av löshår. Borde jag klippa på riktigt? Den kommer i sånna fall inte vara lika spikrak som på bilden, och jag vill inte ha den så heller. Hmm, svårt det där. Förresten, många har frågat mig om hur man blir modell utan att ha längden inne, som jag. Ska förklara allt det där i ett eget inlägg (med tillhörande modellbilder på mig hade jag tänkt). Puss! 

Should I cut bangs?

skye


Skye Stracke, mikas

new love


pälsjacka-second hand, väska-gammal från zara, jeans-cheap monday, skor-gamla från vagabond
Jackan har inte muddar, det är bara tröjan som sticker fram. Puss!

topshop


Jag, Gabriela och 3 andra bloggare visade partytrender på veckorevyns topshopkväll! Jättekul som alltid när veckorevyn fixar events. Ebba och resten av veckorevyngänget var lika gulliga som vanligt! Vi var där från 17 till efter 22 nån gång, men det gick snabbt måste jag säga. Min vän Sofia jobbar på topshop, och hon var där hela kvällen så det var perfekt! Och jag hittade äntligen den perfekta pälsjackan på lilla beyond retro där uppe på topshop. Den får ni se sen! Fler bilder och en video finns på veckorevyn.com!

Me, Gabriela och other bloggers were models at "veckorevyns" partynight at topshop! I found the perfekt furjacket at beyond retro (they have a tiny store in the topshop-store). I'll show it to you later! For more pictures and a video - veckorevyn.com!

gabrielaSnygg-Gabriela skaffade blogg igår! Här hittar ni henne: rosagabriela.blogg.se!

tuesday


Har inte fått några bilder från i lördags, men det kommer! Såg att ni tyckte Isabel i inlägget nedan var väldigt lik någon av olsen-tvillingarna. Det kan jag inte hålla med om helt. Jag tycker hon är sjukt lik Gemma Ward! Söt som få är hon i alla fall. Imorgon ska jag och Gabriela till veckorevyns topshopkväll där det kommer hända en rolig grej för vår del! Mer om det sen. Nån annan som ska dit?

pink party del 1


Sitter på tåget hem till stockholm nu. Visningen gick jättebra! Det var för Amanda och Chungs egna märke WIG. Träffade många underbara människor! Har inga bilder från visningen nu. Mer uppdatering imorgon alltså! Min fjäderbolero blev populär under kvällen som ni ser!

I'm on the train back to Stockholm now, the fashion show went great! It was a show for the brand "WIG", Amanda & Chungs own brand. I don't have any photos from the fashion show right now, but I'll probably get some tomorrow!

preparation


En annan rolig sak som händer i Göteborg i helgen är att jag ska fotas, så det blir en del kläder att ta med eftersom jag fixar outfitsen. En tredje rolig sak som händer i Götet är att jag ska få träffa min allra bästa vän Elin som bor där! Jag har känt Elin sedan tre månaders ålder. Tyvärr hinner vi inte umgås så länge den här gången eftersom jag åker hem söndag kväll. Nästa gång lovar jag att stanna längre!

Another fun thing that's happening in Gothenburg this weekend is I'm having a photoshoot. Right now I'm putting some outfits together for the shoot. I'm also gonna spend time with my best friend Elin who lives in gothenburg! We've known each other since we were babies. Can't wait to see her!


red&red


Tänkte bara berätta en rolig sak. På lördag har Amanda och Chung en fest, pink party, som ni kanske har hört talas om. Där kommer det vara en visning för ett helt nytt märke, och den visningen ska jag gå. Så på lördag morgon åker jag till Göteborg! Kan berätta mer sen (när jag vet mer). Pussar!

I'm going to gothenburg this weekend to participate in a fashion show!

RSS 2.0